Βασίλης Παπαγεωργίου

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Σύχγρονου Θεάτρου Αθήνας, Γ. Κιμούλη και τελειόφοιτος της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο. 'Έχει παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονου χορού.

Έπαιξε στις παραστάσεις: Ιππότης Φηρ, ροκ όπερα, σκην. Γ. Μαργαρίτη και στίχοι-λιμπρέτο Δ. Μπρούχου στο θέατρο της Άνοιξης, E ρωτόκριτος του Β. Κορνάρου, σκην. Η. Καρελλά στο θέατρο Προσκήνιο, Το μπαλκόνι του Ζ. Ζενέ, σκην. Γ. Σίμωνα, θέατρο Σφενδόνη, Το αγόρι που μιλούσε με τα πουλιά, σκην. Γ. Φραντζεσκάκης, θέατρο Ιλίσια, Το γαλάζιο πουλί του Μ. Μαίτερλινκ, σκην. Κ. Μεγαπάνος, Εθνικό Θέατρο, Όρνιθες του Αριστοφάνη, Βυσσινόκηπος του Α. Τσέχωφ, σκην. Θ. Μουμουλίδης, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πατρών, Η Συγχώρεση της Σ. Τριανταφύλλου, σκην. Β. Κανελλόπουλλος, θέατρο Σχεδία, Η Δίκη του Φ. Κάφκα, Η Κωμωδία των παρεξηγήσεων του Σαίξπηρ, Ο πατέρας του Αύ. Στριντμπεργκ, σκην. Γ. Κιμούλη, Σύγχρονο Θέατρο.

Έχει σκηνοθετήσει και παίξει στην παράσταση ΔΥΟ ή ΔΙΣ, βασισμένη στη Μηχανή Αμλετ του Χ. Μύλλερ και στη Λήθη του Δ. Δημητριάδη.